Bærekraftige kvalitetsleker

Viking Toys’ bærekraftige kvalitetsleker er selve motpolen til den bruk-og-kast-kulturen vi ser mange steder i samfunnet. Tidløs design og høy kvalitet gir varig verdi. Målet vårt har alltid vært å lage bærekraftige kvalitetsleker, og vi har nå tatt et nytt skritt mot å vise at vi bryr oss og har en ansvarlig produksjon gjennom hele kjeden.

Den strømlinjeformede produksjonsprosessen og avanserte teknologien ved fabrikken vår har, kombinert med dyktige og engasjerte medarbeidere, økt kvaliteten på lekene våre. Fabrikken vår er sertifisert for kvalitets- og miljøstyring etter ISO 9001- og ISO 14001-standarden.

Viking Toys prioriterer kvalitet og sikkerhet, og lekene våre samsvarer med hele sju internasjonale standarder: USA: ASTM, Europa: EN71, Australia: ASNZS, Canada: CCPSA, Kina: CCC, Japan: JFSL, ISO 98124. For å forsikre oss om at hver eneste leke som forlater fabrikken, er i overensstemmelse med de strengeste kvalitetsstandardene for leker, foretar vi også egne tester internt.

Vi i Viking Toys har alltid laget våre bærekraftige kvalitetsleker av ikke-giftige materialer godkjent for næringsmiddelbruk, og vi går aldri på akkord med kvaliteten. Vi lager bærekraftige leker for aktive og nysgjerrige smårollinger. Leker som er så varige og robuste at en voksen kan tråkke på dem uten at de blir ødelagt. Robuste aksler av rustfritt stål og karosserier av myk plast betyr at lekene tåler hardhendt behandling fra flere generasjoner barn. Smådeler er trygt festet, slik at de ikke kan løsne og skade barnet, og materialene vi bruker, tåler årevis med lek i all slags vær. De bærekraftige kvalitetslekene våre blir ikke ødelagt og falmer ikke av sol, kulde eller regn. I motsetning til kortlivede «bruk-og-kast-leker» er de robuste lekene våre laget for å tåle lek år etter år og gå i arv fra søsken til søsken.

Produktene våre