Leker fri for miljøgifter

Alle våre leker er fri for miljøgifter og 100 % gjenvinnbare. Fordi lekene er laget for småbarn, er all plasten fri for stoffer som kan skade mennesker og miljø. For å sikre best mulig kvalitet, bruker vi kun nye og ubrukte råmaterialer i lekene

Alle lekene våre er beregnet på småbarn som utforsker verden ved å putte ting i munnen. Vi bruker derfor utelukkende materialer som relevante myndigheter, deriblant FDA (Food & Drug Administration, det amerikanske «næringsmiddeltilsynet») har godkjent for bruk sammen med mat.

Miljøvennlige/økologiske leker

Vi har alltid vært opptatt av å lage bærekraftige leker som er uten giftige kjemikalier og så miljøvennlige og økologiske som mulig. Vi bryr oss om miljøet og er stadig på jakt etter måter vi kan bli enda «grønnere» på. Vi er stolte av å ta spranget fra oljebasert til biobasert plast. Det betyr at de allerede ikke-giftige lekene våre skal bli enda mer miljøvennlige og økologiske. Den nye, biobaserte plasten vår er laget av sukkerrør, som er en 100 % fornybar ressurs. Siden sukkerrørene binder mer CO2 i vekstfasen enn det som slippes ut under bearbeidingen, bidrar dette til å redusere karbonfotavtrykket vårt. Det «grønne skiftet» begynner med de klassiske modellene våre, som vil få et nytt utseende som skiller seg fra den eksisterende kolleksjonen. Bli med på det grønne skiftet og støtt opp om trygg og morsom lek i en sunnere verden med leker fra Viking Toys!

Produktene våre