Pedagogiske leker for ett- til femåringer

Hvis du er ute etter pedagogiske leker som stimulerer den mentale og fysiske utviklingen, bygger kognitive ferdigheter og forbedrer øye–hånd-koordinasjonen og finmotorikken hos barn fra ett til fem år, finner du alt du trenger hos oss!

Produktene våre er mer enn leker, de er verdifulle ressurser for læring gjennom lek. Viking Toys har et omfattende utvalg av pedagogiske leker for barn fra ett til fem år.

Viking Toys oppfordrer til fri lek styrt av barna selv. Derfor har lekene våre verken batterier eller motorer og er ikke forhåndsprogrammert på måter som kan begrense den frie leken. Takket være Viking Toys-lekenes enkle og ærlige utforming, stimulerer de barna til å lære om omverdenen gjennom fri lek. Lekene har sterke farger som barna liker, stimulerer barnas fantasi og utfordrer dem til å bruke og utvikle fantasien.

Med sine karakteristiske runde former er Viking Toys-lekene perfekte for små hender og effektive for å trene opp finmotorikk og koordinasjon. Det at lekene våre kan kobles sammen med hverandre, bidrar til å bedre fingerferdighetene og kan være med på å utvikle forståelsen av årsak og virkning. Våre pedagogiske leker i ulike varianter og modeller kan bidra til barnets kognitive utvikling gjennom trening på ferdigheter som sortering, telling og gjenkjenning av ulike former. Lekene stimulerer barnas fantasi og hjelper dem å utvikle lineær og narrativ tekning gjennom rollespill og fortellinger.

I barnehagen er alt tilrettelagt for at barna skal ha et mest mulig sikkert miljø for lek og læring. Alt av utstyr, inkludert leker, er nøye valgt ut på bakgrunn av kriterier som sikkerhet og leke- og læringsverdi. Viking Toys’ produkter er robuste, giftfrie, tåler oppvaskmaskin og er beregnet på bruk både ute og inne.

I et læringsmiljø fullt av ivrige, høylytte barn er det viktig å ha omgivelser og utstyr som skaper minst mulig støy. Derfor er lekene våre støyfrie. Lekebilene våre har myke gummihjul og smart utformede aksler som triller lydløst.

Læring blir morsommere med våre pedagogiske leker!

Produktene våre