Viking Toys – selskapet

Viking Toys har produsert leker siden 1974. Tidløs svensk design, sterke, klare farger og runde former har gjort Viking Toys-produktene populære blant barn og bevisste voksne verden over. Kanskje hadde du leker fra oss da du var liten?

Viking Toys har spesialisert seg på design og produksjon av trygge kvalitetsleker for barn mellom ett og fem år. Fra den første lekebilen forlot fabrikken en gang på 1970-tallet og fram til i dag har målet vært å lage trygge og bærekraftige leker av topp kvalitet. Fabrikken der lekene våre blir produsert, er både ISO 9001- og ISO 14001-sertifisert. Kvalitet, sikkerhet og samfunnsansvar prioriteres høyt, og lekene våre er underlagt omfattende tester. Som leketøysprodusent ønsker vi å være det beste alternativet både for barn, foreldre, pedagoger og miljø.

Lekene våre er underlagt strenge krav. Som leketøyseksperter vet vi at de må være trygge, myke, enkle, lydløse og robuste i tillegg til å tåle oppvaskmaskin og ha farger som ikke falmer og en gjennomtenkt design. Vi designer imidlertid også leker for å stimulere til altoppslukende lek og læring uten hjelp fra voksne. Vi vil at lekene våre skal inspirere småbarn til å bruke og utvikle fantasien og gi trygghet til foreldre og barnehagelærere.

Viking Toys’ visjon er å bidra med glede og lekelyst til barn over hele verden.

Produktene våre