Morsomme uteleker for barn

Det finnes som kjent ikke dårlig vær, bare dårlige klær. Likevel har du kanskje tatt deg i å lure på hva som egentlig er så spennende der ute, når barna stormer ut av døra ikledd fullt regnantrekk og gummistøvler. Med gode uteleker har de det garantert gøy uansett vær!

Nesten alle Viking Toys-lekene kan brukes både ute og inne. De er laget av plast som ikke falmer i solen, og solid rustfritt stål som tåler hardhendt lek, søle og vann. For å ivareta barnas sikkerhet og berolige de voksne, kan de dessuten vaskes helt rene i oppvaskmaskin.

Svenske Viking Toys har spesialisert seg på uteleker til barn og har laget prisbelønte leker i fire tiår. Lekene er ukompliserte og krever verken innviklet montering eller forurensende batterier. Designen er enkel og stimulerer småbarnas fantasi og kreativitet.

Vi har et bredt utvalg av lekebiler i forskjellige størrelser som er klare til å stille på startstreken i billøp i hagen, i skogen, på lekeplassen eller på stranden. Vi har også flere forskjellige lastebiler, anleggsmaskiner og andre transportmidler som kan forvandle en regntung ettermiddag i sandkassen til et solskinnseventyr. Til bruk sammen med bilene har vi også spennende sett egnet for utelek, blant annet en safaricamp, bondegårder, parkeringshus og bymiljøer.

Vannlek er en sikker vinner hos barn under fem, og med vannlekene våre blir det ekstra moro. Vi har båter av alle slag som kan være med til stranden eller bassenget: sjørøverskuter, lektere, ferjer, seilbåter, slepefartøyer, fiskeskøyter og politibåter. I vårt store utvalg av lekesett finner du også små og store havner med for eksempel hevebro og landingsplass for helikopter. Og med en borg med vollgrav som kan fylles med vann, har de små noe å finne på i timevis om gangen!

Produktene våre